Opleiding tot permanente make-up specialiste

Dag 1

Introductie permanente make-up hygiëne en veiligheid, werken volgens de nieuwe wetgeving. Hoe voorkom je fouten, materialen, pigmenten en kleurenleer (kleurmenging). Klantenkaarten, informed consent, contra-indicatie, nazorginstructies en theorie wenkbrauwen (vorm).

Dag 2

Verschillende technieken van wenkbrauwen en wenkbrauw techniek in de praktijk met twee modellen.

Dag 3

Vorm van de ogen, spantechniek en verschillende soorten eyeliners. Graag twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners.

Dag 4

Vorm van de ogen spantechniek en verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners, één voor eyeliners en één voor wenkbrauwen.

Dag 5

Vorm van de ogen spantechniek en verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners. Evaluatie vorige dagdelen, evaluatie wenkbrauw en eyeliners techniek in overleg nog een model meenemen.

Na deze cursus bent u klaargestoomd om professionele en volwaardige permanente make-up aan te brengen. Na het volgen van de basisopleiding ontvangt uw een certificaat. Cursisten kunnen genieten van een follow-up, vraag en antwoord via telefoon of internet.

Kosten

Kosten van deze basisopleiding bedragen: Cursus geld excl. BTW €1295 alleen bij aanschaf Ecuri pmu apparaat. Cursus geld excl. BTW €1595 zonder aanschaf apparaat.