Verwijderen permanente make-up

Niet tevreden over uw huidige permanente make-up tatoeage of pigmentvlekken?

Tatoeages, pigmentvlekken of niet vakkundig geplaatste permanente make-up verwijderen zonder littekens op de huid achter te laten. Dit kan met behulp van een Yag-laser.

Permanente make-up en tatoeages bestaan uit pigmentdeeltjes die ingekapseld zijn. De lichtstraal van de laser is zodanig ingesteld dat het alleen het ingekapselde deel opruimt en de huid met rust laat. Een behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Kort na de behandeling zal de huid wat donker en rood zijn, dit verdwijnt na een paar dagen.

Voor het verwijderen van permanente make-up en tatoeages zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. Bij grotere tatoeages zijn meerdere behandelingen nodig. Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken volstaan met 1 à 2 behandelingen.

Verwijderen van verkeerd geplaatste
permanente make-up of tatoeages per keer
Prijs
1 tot 10 cm² €   55,00
10 tot 20 cm² €   80,00
20 tot 30 cm² € 105,00
30 tot 40 cm² € 135,00
40 tot 50 cm² € 160,00
Permanente make-up wenkbrauwen of lipliner verwijderen €   75,00
Verwijderen van pigmentvlekken vanaf €   39,50

Voor grotere tatoeages wordt in overleg een prijs berekend. De bovengenoemde prijzen zijn per behandeling 3 behandelingen in keer is 10% korting na 6 behandelingen 50% korting op de eerstvolgende behandeling.

Voorbeelden

Onderstaand is het verwijderen van pigmentvlekken en het verwijderen van een tatoeage.

Zal alles volledig verdwijnen?

In de meeste gevallen zal meer dan 95% van de inkt verdwijnen. De overgebleven 5% zal over het algemeen niet meer zichtbaar zijn. Het is zelfs zo, dat bij verwijderen van 80% van de inkt al gesproken wordt van een cosmetisch fraai resultaat. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten inkt en ook de grootte van de inktdeeltjes kan enorm verschillen.

Doet het pijn?

De behandeling is niet zeer pijnlijk, hoewel de pijngrens bij iedereen verschillend ligt. Dankzij de nieuwste verdovingsmethode kan de pijn tot het minimum worden beperkt.

Nazorg

Direct na de behandeling zal de huid wat rood en gezwollen zijn, dit houdt 1à 2 weken aan. Vaak voelen mensen in die periode een wat branderig gevoel op die plaats. Soms ontstaan er tijdens de behandeling kleine bloedinkjes. Het is raadzaam om de behandelde plek in ieder geval drie weken uit de (felle) zon te houden.