Vervolg cursussen

Refresh training

Vorm van de ogen Spantechniek en Verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners. De refresh training is bestemd voor de PMU-specialist(e) die in het verleden een opleiding heeft gevolgd en nu weer op de hoogte wil komen van alle nieuwe aspecten en technieken van PMU.

Tevens is de refresh training voor degene geschikt die een opleiding heeft gevolgd maar naar haar / zijn mening hier te weinig kennis heeft opgedaan. Tenslotte is de refresh cursus geschikt voor degene die weinig vertrouwen hebben in hun eigen vaardigheden en kennis van de nieuwste behandelingen en technieken voor PMU. Beheersing van de nieuwste technieken en behandelingen is voor steeds meer specialisten een vereiste. Door het volgen van de refresh training vergroot u uw kansen op betere resultaten met uw behandelingen en meer omzet met PMU.

Met de uitgebreide kennis en praktische vaardigheden die u in deze training leert kunt u uw vakkennis aanzienlijk vergroten. U geeft zelf aan waar uw moeite mee heeft.

In overleg 1 à 2 modellen meenemen. Privé-les, van 9.30 tot 17.00.
Kosten €395. Lunch inbegrepen.