Vervolg cursussen

Lipshaden

Vorm van de ogen Spantechniek en Verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners. Zelden past de perfecte lipliner mooi om de mond. De meeste vrouwen die voor een lipliner komen willen eigenlijk een mooie mond.

Vaak is de bovenlip te klein, is de contour van de cupidoboog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de imperfectie alleen maar accentueren. Desgewenst kunnen bij het lipshaden de lippen “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden. Deze techniek is de oplossing voor veel “lipproblemen”.

Privé-les waarbij u 2 modellen meeneemt. Van 9.30 tot 17.00.
Kosten € 285. Lunch inbegrepen.

Body Tattoo

Vorm van de ogen Spantechniek en Verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners. Wij kunnen twee technieken aanbieden; de echte tatoeage die levenslang zichtbaar blijft of een tattoo met permanent -techniek. Het is voor een aantal mensen een hele geruststelling als men weet dat de tattoo langzaam vervaagt.

In tegenstelling tot het pigmenteren van ogen en lippen zijn lichaamstatoeages veel eenvoudiger aan te leren. In een ochtend leert u alle benodigde technieken om mooie fijne tatoeages te kunnen maken.

Privé-les waarbij u 1 model meeneemt. Van 9.30 tot 13.15.
Kosten € 195.

Refresh training

Vorm van de ogen Spantechniek en Verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners. De refresh training is bestemd voor de PMU-specialist(e) die in het verleden een opleiding heeft gevolgd en nu weer op de hoogte wil komen van alle nieuwe aspecten en technieken van PMU.

Tevens is de refresh training voor degene geschikt die een opleiding heeft gevolgd maar naar haar / zijn mening hier te weinig kennis heeft opgedaan. Tenslotte is de refresh cursus geschikt voor degene die weinig vertrouwen hebben in hun eigen vaardigheden en kennis van de nieuwste behandelingen en technieken voor PMU. Beheersing van de nieuwste technieken en behandelingen is voor steeds meer specialisten een vereiste. Door het volgen van de refresh training vergroot u uw kansen op betere resultaten met uw behandelingen en meer omzet met PMU.

Met de uitgebreide kennis en praktische vaardigheden die u in deze training leert kunt u uw vakkennis aanzienlijk vergroten. U geeft zelf aan waar uw moeite mee heeft.

In overleg 1 à 2 modellen meenemen. Privé-les, van 9.30 tot 17.00.
Kosten € 285. Lunch inbegrepen.

Hairstrokes

Vorm van de ogen Spantechniek en Verschillende soorten eyeliners. Twee modellen meenemen voor het zetten van eyeliners. Middels nieuwe naaldgroepering en technieken is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een natuurlijke uitstraling krijgen. Bij cliënten zonder haargroei in de wenkbrauw kunnen getekende lijnen een onnatuurlijk effect geven. Het is vaak de wens van de cliënt dat de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk gepigmenteerd worden.

Op dusdanige wijze permanente make-up aanbrengen draagt ertoe bij dat ons vak op een hoger niveau getild wordt en het is een uitbreiding waaruit de cliënt zijn/haar keuze kan bepalen.

Privé-les waarbij u 2 modellen meeneemt. Van 9.30 tot 17.00.
Kosten € 285. Lunch inbegrepen.